VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

17 mei innovatiedag bij Vetraned Paraat

Tijdens deze middagsessie zullen wij twee toonaangevende sprekers aan het woord laten met uiteenlopende thema’s. De dag sluiten we af met een informele borrel.

De sprekers / onderwerpen
De heer Geraedts, algemeen directeur Sekisui Alveo over de impact die de brand heeft gehad op het bedrijf.
Sekisui Alveo ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige polyolefine schuimen, hoofdzakelijk in Europa en Zuid-Amerika. Op 16 december werd Sekisui Alveo getroffen door een grote brand, ontstaan in een machine waarin twee schuimlagen op elkaar worden gelamineerd. Binnen enkele minuten was de brandweer ter plaatse. De betreffende hal is volledig uitgebrand, persoonlijke ongelukken hebben zich gelukkig niet voorgedaan en ook schade aan omliggende gebouwen is door adequaat optreden voorkomen. Wel was Sekisui binnen enkele minuten landelijk nieuws. Onze vragen aan de heer Geraedts zijn dan ook hoe zij deze brand hebben beleefd, hoe zij waren toegerust en wat de belangrijkste les voor de toekomst is.

De heer Derks over de innovatieve oplossing Mopas

Mopas monitoringsystemen bevorderen het welzijn van mensen in risicovolle woon- en werksituaties doordat persoonlijk letsel als gevolg van onveiligheid kan worden voorkomen. Onveiligheid zorgt voor angst en baart dierbaren en leidinggevenden grote zorgen. De monitoringsystemen van Mopas reduceren de kosten voor het managen van veiligheidsrisico’s aanzienlijk, evenals de kosten die het gevolg zijn van onveiligheid en de reputatieschade die calamiteiten tot gevolg kunnen hebben.
Bij calamiteiten zijn Mopas monitoringsystemen in staat om alert en doelgericht hulp te initiëren door exacte positiebepaling, spreek- en luistercommunicatie, omgevingsanalyse en informatie over de inzetbaarheid van hulpverleners.
 

Het programma ziet er als volgt uit:

14:30-15:00 uur inloop
15:00- 15:10 opening
15:10- 17:00 twee sprekers aan het woord
17:00-18:00 borrel

Aanmelden is vereist en kan tot uiterlijk dinsdag 9 mei via info@vetraned.nl
U bent van harte welkom bij
VeTraNed-Paraat Brandbeveiliging , Natronchemieweg 3 te Herten-Roermond
Tel:0475-745030 / Tel:0475-745033

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl