VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

Cybersecurity 18 november a.s

En, ook al eens gehackt? Nee? Maak dan je borst maar nat! (Ondernemer tegen collega, na een zeer onprettige ervaring met hackers)

Wij willen u uit te nodigen voor een heel speciale bijeenkomst die in het teken staat van cybercrime en cybersecurity. Deze thema’s winnen, ook in de ondernemerswereld, met de dag aan belang. Het lijdt geen enkele twijfel dat digitale criminaliteit het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks nu al miljarden euro’s kost. Enerzijds komt dat door gecombineerde technische expertise en sluwheid bij de betrokken criminelen. Maar anderzijds leggen nog verrassend veel bedrijven grote naïviteit aan de dag, bijvoorbeeld als het gaat om werken in de cloud, en zetten ze de deur voor bijvoorbeeld hackers wagenwijd open.
Kortom, meer bewustzijn omtrent dit veiligheidsaspect is dringend noodzakelijk. Voor VeTraNed/Paraat Brandbeveiliging vormt dit alle aanleiding om een indringende sessie over cloud computing en informatiebeveiliging te organiseren. Dat gaat gebeuren op 18 november a.s., als onderdeel van een gecombineerde netwerk- en kennissessie. De netwerksessie wordt verzorgd door PRO-Connect. Voor de in menig opzicht verrassende (om niet te zeggen: confronterende) kennissessie tekenen de experts van ORGfit. Dit is een adviesbureau dat zich bezighoudt met strategische organisatievraagstukken op het gebied van control en informatiemanagement. Begeleidend commentaar wordt verzorgd door Iwécom, welk communicatiebureau zich heeft toegelegd op crisismanagement en crisiscommunicatie.
De bijeenkomst start om 12.00 uur, met een informele inloop vanaf 11.45 uur. Om uiterlijk 14.30 uur is het einde. Voor belangstellenden is er na afloop gelegenheid voor een rondleiding door ons hypermoderne trainingscentrum.

PS Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Tijdige aanmelding is dan ook geboden om verzekerd te zijn van een plaats!

Datum: 18-11-2015

Tijd: 12:00 - 14:30 uur
Locatie: VeTraNed in Herten
Adres: Natronchemieweg 3
6049 CN Herten

Aanmelden kan via info@vetraned.nl

 


 

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl