VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

Eerste VeTraNedwerksessie succesvol verlopen

Op dinsdag 22 april jl. vond bij VeTraNed de eerste gecombineerde kennis- en netwerksessie plaats van een reeks van zes. Het thema was: Brandveiligheid in 2025; waar staan we dan en hoe komen we er? Als spreker was uitgenodigd de Maastrichtse specialist mr. ing. Roel Geys, die de ruim veertig aanwezigen moeiteloos een uur lang wist te boeien met zijn praktijkervaringen.

Dat er op het gebied van de brandveiligheid nog veel te winnen valt, ondanks toch veel verbeteringen in de afgelopen jaren, wist Roel Geys overtuigend duidelijk te maken. Talrijke tips en adviezen completeerden zijn bijdrage, en die werden door de aanwezigen beslist gewaardeerd.
Voor wie de presentatie (nogmaals) wil bekijken: klik hier.
De lezing werd voorafgegaan door een dynamische netwerksessie van ook ongeveer een uur, onder leiding van Sander Nuij van het bekende zakenplatform ProLimburg. Een gezonde lunch had hiervoor een stevige basis gelegd. De sessie was gestart met een rondleiding in drie groepen door het trainingscentrum. Voor de meesten was de eerste kennismaking met hetgeen VeTraNed letterlijk en figuurlijk in huis heeft.
VeTraNed-directeur en gastheer Richard Dohmen kon terugkijken op een zeer geslaagd evenement. De inhoudelijke bouwstenen hiervoor waren aangedragen door Ilmar Woldring van het Beekse adviesbureau, specialist op het gebied van risico- en crisiscommunicatie. Hij vervulde deze middag de rol van ceremoniemeester.

Op 27 mei nr. 2 in de reeks!
De tweede VeTraNedwerksessie vindt al spoedig plaats, namelijk op dinsdagmiddag 27 mei. Gastspreker is dan de Brunsumse ICT-deskundige Jean Coenen. Hij gaat het hebben over een hand over hand toenemende bron van ellende, ook en vooral voor het bedrijfsleven: cybercrime. Volgens sommige experts zijn hackers en andere digi-boeven alleen al in Nederland ‘goed’ voor
€ 1000.000.000 (inderdaad: één miljard euro!) schade per jaar, en zijn groeipercentages van twintig of zelfs meer per jaar zeker niet irreëel. Hoog tijd dus om de verdediging drastisch te versterken. Jean Coenen zal deze oproep met uiteenlopende argumenten onderbouwen. Kortom, ook dit belooft een pakkende kennissessie te worden!

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl