VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

Nieuwe partner voor veiligheidsopleidingen: meer kwaliteit voor dezelfde prijs

Met VeTraNed/ Paraat heeft Parkmanagement Venlo voor drie jaar een nieuwe BHV-partner aangetrokken. Leden krijgen meer kwaliteit rond de bedrijfshulpverlening terwijl de prijs geen eurocent omhoog gaat.

Dertig scenarioruimtes

VeTraNed/ Paraat uit Herten brengt dertig jaar ervaring in de veiligheidsbranche mee. Docenten beschikken over een schat aan praktijkervaring bij de brandweer en EHBO. Tijdens de cursussen maken ze bovendien gebruik van geavanceerde apparatuur. Zoals een grote bluswagen waarmee maar liefst negen verschillende blusmogelijkheden geoefend kunnen worden. Of speciale oefenbrillen waarmee je rook kunt simuleren. Cursussen kunnen bij het bedrijf zelf worden gevolgd maar ook in een aparte ruimte in het Seacon stadion De Koel.
Daarnaast kunnen deelnemers opleidingen volgen in Herten. Hier ligt het meest geavanceerde trainingscentrum van Europa. Met ruim 30 scenarioruimtes die cursisten confronteren met hitte, rook, vuur, flash overs en nog veel meer.
VeTraNed verzorgt naast BHV opleidingen ook de volgende cursussen
reachtruck, heftruck, vca, weerbaarheid en agressie, crisismanagement, teambuilding, beheerder brandmeldinstallatie. Diverse opleidingen zijn te combineren met de code 95 registratie voor beroepschauffeurs.

De Koel

Voorzitter van Parkmanagement Venlo, Will Lormans en VeTraNed-directeur Richard Dohmen zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking. Begin maart hebben ze alles bezegeld met een contract voor drie jaar (zie foto)c.
Richard Dohmen: “Als het gaat om veiligheid staan we te alle tijden klaar voor de leden van Parkmanagement. Zo bieden we voor iedereen een gratis brandveiligheidsrapportage aan. Ik heb er veel vertrouwen in dat we voor de ondernemers onze meerwaarde gaan bewijzen.”
De keuze voor Stadion de Koel is bewust gemaakt. “Hier vind je alle faciliteiten die we nodig hebben voor onze trainingen. We hebben hier een eigen afgeschermde ruimte waar we levensechte scenario’s kunnen trainen,” vertelt Richard Dohmen. “En het is natuurlijk een fantastische ambiance, bij de mooiste voetbalclub van Limburg.”
Meer weten? Neem contact op met VeTraNed. www.vetraned.nl

Foto-onderschrift: Will Lormans van Parkmanagent en Richard Dohmen (rechts) van VeTraNed ondertekenen contract voor driejarige samenwerking rond BHV. 

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl