VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

Opleiden en netwerken in een. Twee vliegen in een klap!

Dinsdag 3 september 2013 Speciaal voor de bedrijven in en om Roermond organiseren wij wederom een aantal speciale opleidingsdagen BHV (Bedrijfshulpverlener). Deze dagen verzorgen wij zowel de Basis alsook de herhalingslessen De dag wordt afgesloten met een informele borrel. Wettelijke verplichting

Elk bedrijf is verplicht om een BHV er in dienst te hebben. Bij VeTraNed maken we er een interactieve dag van. We werken met een uiterst geavanceerde trainingscenter voorzien van maar liefst 32 praktijkscenario’s en houden de cursus afwisselend en interactief.

Bij de opleidingen verzorgen we een heerlijk vers bereid lunchbuffet uit eigen keuken. Op deze manier wordt cursus volgen een aangename afwisseling in plaats van een verplicht nummer. De dag eindigen we met een netwerkborrel. Samen de spannende belevenissen van de dag bespreken en de nodige contacten leggen.

Open inschrijving:
Inschrijven kan al vanaf 1 persoon. De cursussen werken met een open inschrijving waardoor variatie in de groep gegarandeerd is. Zo levert deze dag het hoogste rendement op.

Kosten:
De kosten bedragen € 175,-- voor een hele dag inclusief lesmateriaal, luxe lunch, consumpties, certificaat, en afsluitende borrel met hapjes.

Wanneer:
De eerstvolgende cursus staat gepland op dinsdag 3 september.
De opleiding start om 8:30 en duurt tot 16:30
Daarna is er nog tot 18 uur de tijd om te borrelen.

Interesse? Schrijf nu in via info@vetraned.nl of bel 0475745030.
Vriendelijke groet,
VeTraNed BHV opleidingen

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl