VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

VeTraNed voegt 3 opleidingen toe

Vanaf begin 2013 zijn de cursussen Code 95 , teambuilding en omgaan met lastig gedrag en agressie toegevoegd

Code 95
Om beroepschauffeur te blijven, moet u iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing volgen. Als u dit niet doet, mag u niet meer beroepsmatig rijden. Bent u zowel voor de vrachtauto als de bus vakbekwaam, dan hoeft slechts één keer 35 uur nascholing te volgen per 5 jaar en niet 70 uur.
VeTraNed biedt als gecertificeerde opleider de mogelijkheid om een drietal door het CCV geaccrediteerde opleidingen te volgen welke voldoen aan de eisen van nascholing.
Het betreft de opleidingen VCA, BHV en EHBO. 

Teambuilding
Een seniorteam kenmerkt zich door een open communicatiestijl, de effectieve wijze waarop ze besluiten nemen en met kwesties omgaan. Een team met visie waarin samenwerken in- en extern centraal staat. Zo’n team heeft U graag in uw bedrijf. Mensen kunnen in teamverband prestaties leveren die ze alleen nooit voor elkaar krijgen. Samenwerken kan tegelijkertijd ook heel lastig zijn. Meningen kunnen verschillen maar ook staan vaak de neuzen niet dezelfde kant op. Teamcoaching is bestemd voor team die zich willen doorontwikkelen. Nog effectiever is teamleiders trainen hoe ze zelf hun team kunnen coachen. Daarom vindt teamcoaching plaats met het gehele team. Door het uitvoeren van teamopdrachten wordt het team bewust van haar communicatiestijl, diversiteit en kwaliteiten in het team, maar leert ook samen presteren. Aan het eind van de training is het team in staat in goed overleg een behoorlijke prestatie neer te zetten.

omgaan met lastig gedrag en agressie
lastige klanten, mensen die intimideren of zelfs agressief worden. Korte en vervelende momenten die vaak een diepe indruk achterlaten op medewerkers.
In hoeverre kun je door eigen gedrag en houding anticiperen op lastig gedrag? Deze training is gericht op het herkennen van lastig gedrag, contact maken, in gesprek gaan en ombuigen. Dit nog voordat gedrag tot agressie. Welk eigen gedrag, woorden en houding is effectief en wat kun je beter achterwege laten? Tijdens de training wordt inzicht verkregen in agressievormen en de grondbeginselen van professionele communicatie in crisissituaties, de do’s en dont’s. Je ervaart hoe het is om een gesprek met verbale weerstand te voeren als je mond je enige wapen is. Maar ook hoe stress van invloed is op je handelen. Een dynamische en actieve training.
De training wordt geheel op maat afgestemd op de doel- en beroepsgroep. 

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl