VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

VeTraNedwerksessie 16 oktober

De titel luidt: Crises: meestal onvermijdelijk, vaak overkomelijk en altijd leerzaam

En ook ditmaal tekenen behalve VeTraNed zelf en twee gespecialiseerde organisaties voor een aansprekende aanpak en dito inhoud: ProLimburg en Iwécom.
De alweer tweede sessie van de najaarscyclus vindt plaats op donderdag 16 oktober a.s. Voor het kennisonderdeel tekent crisiscommunicatiespecialist Ilmar Woldring van het eerdergenoemde adviesbureau Iwécom. De titel van zijn presentatie luidt: ‘Crises: meestal onvermijdelijk, vaak overkomelijk en altijd leerzaam’. Ilmar is de afgelopen zestien jaar bij werkelijk honderden crisissituaties betrokken geweest. Uit deze ervaring puttend zal hij enkele bijzondere casussen belichten. Stevige uitspraken schuwt hij als trainer, docent en presentator niet: ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard? Als dat al zo zou zijn, dan is dat vertrouwen toch vaak de volgende dag alweer terug – met de taxi. Want dat kun je bereiken door een crisis goed te managen. Ook en met name door slimme communicatie!’ Kortom, deze spreekbeurt belooft wat!
De netwerk- en kennissessie begint zoals gebruikelijk om 12.00 uur en eindigt om uiterlijk 14.30 uur. Voor een smakelijke lunch wordt uiteraard gezorgd. En na afloop bestaat, voor wie daarvoor belangstelling heeft, de mogelijkheid van een korte rondleiding door het trainings- en opleidingscentrum waarop wij van VeTraNed trots zijn. 

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl