VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

12 juni VeTraNedwerksessie Arbowetgeving, aan regels geen gebrek

Op 12 juni vindt alweer de 3e VeTraNedwerksessie plaats. Deze netwerkbijeenkomst zal worden verzorgd door VeTraNed in samenwerking met Pro Limburg en Iwecom.

ARBO, aan regels geen gebrek!

Deze lezing gaat over arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid. De zorg voor de arbeidsomstandigheden is een verantwoordelijkheid van werkgever en werknemers samen. Echter, gezien de positie van de werkgever mag van hem worden verwacht dat hij het voortouw neemt. De werkgever is immers primair verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden in zijn of haar onderneming. De Arbowet is duidelijk over de mate van bescherming die de werkgever moet bieden.

De Arbowetgeving is een stelsel van voorschriften met een bepaald doel: het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van de werknemer, maar ook van derden, zoals bezoekers. Hierbij is het niet van belang hoe een bedrijf zijn doelstellingen invult, maar wat het bedrijf er controleerbaar aan doet om dat doel te bereiken.
In deze lezing wil Harry Daniels op indringende wijze de kern van de zorgplicht verduidelijken en ingaan op de vraag hoe dit thema zich verhoudt met de aansprakelijkheid.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via Pro Limburg of via info@vetraned.nl

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl