EHBO herhaling (oranje kruis)

Herhaling Eerste Hulp Bij Ongevallen (EHBO) conform de richtlijnen van Het Oranje Kruis

Een EHBO-er  is binnen iedere organisatie niet meer weg te denken.

De EHBO-er zorgt ervoor dat er snel en adequaat gehandeld wordt bij een calamiteit. Deze zorgt er ook voor dat de situatie in geval van letsel niet verslechterd.

Uw medewerkers krijgen bij VeTraNed les volgens de richtlijnen van Het Oranje kruis en Nederlandse Reanimatie raad (NRR).

Doelgroep

De herhaling EHBO van VeTraNed is bedoeld voor alle medewerkers van uw bedrijf, die aangesteld worden om binnen het bedrijf te handelen in geval van een calamiteit. Dit wordt in de herhalingslessen op realistische wijze getraind middels scenariotrainingen, met of zonder behulp van een lotus slachtoffer (een acteur die realistisch ziektebeelden kan uitbeelden).

Leerdoelen

Na het volgen van de Herhaling EHBO van VeTraNed  kan de medewerker van uw bedrijf de volgende taken op veilige en efficiënte wijze uitvoeren.

Levensreddend handelen:

Spoedeisende hulp,

De EHBO-er kan d.m.v. de geen-lijn (stappenplan) een slachtoffer beoordelen.

De EHBO-er kan op een snelle en effectieve manier een reanimatie met behulp van de AED opstarten, en uitvoeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

De EHBO-er kan de levensbedreigende en niet levensbedreigende ziektebeelden herkennen en hierop handelen.

Niet spoedeisend,

De EHBO-er kan een verband aanleggen volgens de actuele richtlijnen van Het Oranje Kruis.

De EHBO-er kan na het beoordelen van het slachtoffer bepalen of het slachtoffer naar de professionele hulpdiensten verwezen moet worden.

Beginvereisten.

Voor de Herhaling EHBO-er dient de cursist in het bezit te zijn van een basis diploma EHBO van het Oranje Kruis.

Programma

Het programma zal bestaan uit een lesprogramma van 1 dag waar totaal 8 uur les gegeven word volgens de normen van Het Oranje Kruis.

Competenties

Competenties worden gedurende de dag getoetst door de instructeur/examinator.

Kwaliteit

Vetraned stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) en volgen hiervoor ook de nascholingen bij betreffende instanties. De kwaliteit van onze EHBO-opleidingen is hiermee gegarandeerd.

Oktober 2024

19
Za
EHBO Oranje Kruis Herhaling RZ Roermond
1 dagdeel
19 Oktober 2024 08:30 - 12:30
Per persoon: € 185,00