AED levering en onderhoud

VeTraNed levert en onderhoudt diverse soorten AED’s. De meest gekozen AED is de Zoll AED Plus automaat.

De Zoll AED Plus automaat is een intuïtief en gebruiksvriendelijke defibrillator voor de ongetrainde en getrainde hulpverlener. Het moment dat u het slachtoffer reanimeert is altijd een ingrijpende gebeurtenis. De Zoll AED Plus biedt u tijdens deze gebeurtenis een volledige ondersteuning.

Zodra de Zoll AED Plus automaat een schokbaar ritme meet, dient de AED een schok toe. Het apparaat meet het juiste moment van schokafgifte, zonder dat u op een knop hoeft te drukken. De schokken worden met een oplopende kracht afgegeven.

Hoe eenvoudiger het reanimatieproces is, hoe hoger de kwaliteit van de reanimatie wordt. Dit kan juist het verschil maken. De pictogrammen van de Zoll Plus vereenvoudigen de reanimatie. Zo komt u stap voor stap door het reanimatieproces heen. LED lampjes geven de juiste volgorde van stappen aan. Ook wordt de handeling vertoont op het display. De deksel kan gebruikt worden als neksteun voor de patiënt.

Een uniek kenmerk van de Zoll AED Plus zijn de elektrode. Deze bestaan uit één stuk en bevat twee elektroden. U kunt de elektrode maar op één manier aanbrengen. De kans op fouten wordt hierdoor gereduceerd.

De CPR-D Padz zijn voorzien van een sensor, waardoor de snelheid en diepte van de compressie tijdens de reanimatie wordt gemeten. U plaatst de sensor, als onderdeel van de elektrode, op de borst. Zoll AED Plus CPR-D uniPadz elektroden voor volwassene hebben een lange houdbaarheid van 60 maanden.

AED Plus geeft door middel van pieptonen het gewenste tempo van de reanimatie weer. Hierdoor bereikt u eenvoudig de frequentie van 100-120 borstcompressies per minuut.

De hoge waterdichtheid zorgt ervoor dat deze defibrillator zelfs in de meest vochtige omgevingen kan worden geplaatst. Zwembaden en sauna’s hebben geen nadelig effect op deze AED. Stoffige ruimte? Geen probleem. De behuizing is tijdens het design stofdicht gemaakt. Daardoor kunt u hem rustig plaatsen in bijvoorbeeld stoffige productie omgevingen.

De Zoll AED Plus automaat wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Batterij
  • Set CPR-D Padz elektroden voor volwassene
  • AED gebruikset
  • Safekiss
  • Beschermtas
  • Gebruikshandleiding

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AED’s? Neem dan direct contact met ons op via 0475-745030 of vul ons contactformulier in.