BHV

In het meest geavanceerde trainingscentrum van Europa, bieden wij uw medewerkers een enorm scala aan veiligheidsopleidingen en trainingen. Met de allernieuwste simulatietechnieken bootsen we iedere (praktijk) situatie uit uw werkomgeving na. Op deze manier stomen we uw medewerkers klaar om de theorie direct in de praktijk toe te passen.

Een kantoor, kinderdagverblijf, lift, meterkast, een seniorenwoning compleet met woonkamer, badkamer en slaapkamer, maken deel uit van ons unieke trainingscentrum. Dit is slechts een greep uit de meer dan dertig verschillende ruimtes die VeTraNed inzet tijdens de opleidingen. Cursisten oefenen hier alle denkbare situaties: een horecaplein of ziekenhuiskamer ontruimen, een ongeval in een winkel of werkplaats, maar ook een brand blussen in de vatenopslag of op het buitenterrein. Denk ook aan het oefenen met een evacuatiestoel om niet zelfredzame personen via een trap naar beneden te brengen. In welke branche u ook werkt, alle cursisten worden bij VeTraNed voorbereid op de echte praktijk. Daarnaast is er uitgebreide aandacht voor de innerlijke mens. Tijdens een heerlijke lunch of diner kunnen de cursisten in ons eigen restaurant, in een ontspannen sfeer, napraten over hun ervaringen.

Wilt u op eigen locatie trainen?

Ook dat kan met onze mobiele traininsunit (MTU). Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Onze MTU beschikt over een negental brandscenario’s met echt vuur, dat door de cursisten wordt geblust. Afgestemd op de risico’s op uw werkvloer kant dat een meterkast, oven, beeldscherm of een andere brandhaar zijn. De trainingen zijn erg realistisch door de hittebeleving in de trailer en de actieve benadering hiervan.

Meer informatie