Heftruck herhaling

Tijdens de herhalingscursus frissen wij de kennis op van cursisten die al over een heftruckcertificaat beschikken. Bijzondere aandachtspunten zijn veiligheid en actualiteiten in wetgeving

Een kort onderdeel theorie maakt deel uit van de cursus. Vervolgens ga je in de praktijk aan de slag

Doelgroep

De herhalingscursus heftruck/ reachtruck van VeTraNed is bedoeld voor iedereen die over een heftruckcertificaat beschikt en dat wil verlengen, of waarvan het heftruckcertificaat al is verlopen.

Beginvereisten.

Voor de herhalingscursus Heftruck dient de cursist al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat of ruime praktijkervaring op de heftruck te hebben.

Programma

Het programma zal bestaan uit een dagdeel waarvan een klein gedeelte theorie en er veel tijd is ingeruimd voor praktijk.
Aan bod komt o.a.:

  • (ARBO)wetgeving
  • kantelmoment en transportmiddelen
  • veiligheid
  • transport
  • opslag
  • rijklaar controle en voorbereidingshandelingen
  • laad en lostechnieken

Competentietoets

De instructeurs zullen de competenties toetsen. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Kwaliteit

Vetraned stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV), en het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) voorheen NBBE. De kwaliteit van onze BHV-opleidingen is hiermee gegarandeerd.

Locatie en Data

De herhaling heftruck/ reachtruck wordt aangeboden op een trainingscentrum van VeTraNed maar ook in-company trainingen behoren tot de mogelijkheid.

Juni 2024

11
Di
Herhaling Heftruck
1 dagdeel
11 Juni 2024 08:30 - 12:30
Per persoon: € 145,00

Oktober 2024

25
Vr
Herhaling Heftruck
1 dagdeel
25 Oktober 2024 08:30 - 12:30
Per persoon: € 145,00

December 2024

20
Vr
Herhaling Heftruck
1 dagdeel
20 December 2024 08:30 - 12:30
Per persoon: € 145,00