Over VeTraNed

Met onze slogan “een loket voor veiligheid” biedt Vetraned een totaalpakket op het gebied van veiligheid. Dit doen wij vanuit onze standplaats Roermond. Wij bedienen onze klanten door heel Nederland. Onderdeel van dienstverlening zijn onder andere:

Opleidingen:
Of de opleidingen nu plaats vinden in ons hypermoderne trainingscenter of bij u op locatie, wij zorgen ervoor dat er altijd een maatwerk cursus voorhanden is die aansluit bij de risico’s van uw bedrijf en de interesses van uw medewerkers. Een cursus is nooit saai maar is altijd actief en interactief, gebruik makende van diverse specifieke scenario’s.

In ons trainingscenter verwennen wij onze cursisten daarnaast met een overheerlijke vers bereide lunch. Zo is een dag cursus ook voor uw medewerkers een aantrekkelijke en leerzame dag.

Wij bieden tegenwoordig een uitgebreid scala aan veiligheidsopleidingen, producten en diensten. Denk hierbij naast de BHV trainingen ook aan VCA, heftruck, crisismanagement, gasmeten etc. Voor ons uitgebreide aanbod verwijzen wij u graag naar het tabblad opleidingen.

Diensten:
Steeds meer wordt er een beroep gedaan op onze expertise om onze klanten te ondersteunen bij het opstellen of toetsen van bijvoorbeeld een RI&E of een BNO.
In sommige situaties kunnen wij ook tijdelijk een veiligheidskundige bij uw bedrijf detacheren.

Producten:
producten op het gebied van veiligheid, zoals een AED,  of een EHBO-koffer een evacuatiemiddel  en vele andere producten kunt u bij VeTraNed terecht.
Meestal is vandaag besteld, morgen is huis.

Brandveiligheid:
Samen met ons zusterbedrijf Paraat brandbeveiliging  biedt VeTraNed een totaalpakket, geheel aansluitend bij de slogan “een loket voor veiligheid” Paraat brandbeveiliging is erkend branddetectiebedrijf en al jaren een gerenommeerde speler op deze markt.

Wij leveren, installeren en onderhouden onder andere:

  • Alle soorten blusmiddelen:
  • Brandmeldinstallaties;
  • Noodverlichtingen;
  • High tech oplossingen op maat.

Vetraned is vanaf het begin Keurmerkhouder van het  NIBHV:

Het NIBHV Keurmerk staat voor de borging van de kwaliteit van veiligheidscursussen voor cursisten en organisaties. Cursussen van Keurmerkopleiders:

  • zijn inhoudelijk op orde en up-to-date;
  • worden verzorgd door kundige, bevoegde instructeurs;
  • omvatten examinering volgens het NIBHV-certificeringsreglement.