Basis opleiding reanimatie AED

Per jaar vinden er in Nederland gemiddeld 16.000 reanimaties plaats, dit zijn 44 reanimaties gemiddeld per dag. Het snel herkennen van een circulatie probleem en overgaan tot een reanimatie en vroege defibrilatie is voor het slachtoffer van levensbelang. Het is dan ook van belang dat uw medewerker weet hoe te handelen bij een reanimatie. Onze instructeurs zijn Nederlandse Reanimatie Raad(N.R.R.)opgeleide instructeurs, en kunnen uw medewerkers de juiste opleiding geven met betrekking tot reanimatie en het gebruik van de A.E.D.(automatische externe defibrilator)

Doelgroep

De basis opleiding AED/ Reanimatie van VeTraNed is bedoeld voor alle medewerkers van uw bedrijf, die aangesteld worden om binnen uw bedrijf te handelen indien zich een reanimatie voor doet.

Leerdoelen

Na het volgen van de N.R.R .gecertificeerde Basis opleiding kan de cursist een circulatie probleem herkennen en weet hoe een reanimatie opgestart en uitgevoerd dient te worden.

Beginvereisten.

Om deel te nemen aan de basisopleiding zijn geen beginvereisten gesteld.

Competentietoets

Na het volgen van de cursus zijn uw werknemers N.R.R. gecertificeerd B.L.S./AED

Kwaliteit

VeTraNed stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en/of het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) voorheen NBBE. Onze instructeurs zijn in het bezit van het diploma tot NRR instructeur waardoor de kwaliteit van onze opleidingen gegarandeerd is.

Nu inschrijven

VeTraNed

Augustus 2024

23
Vr
Basis BLS/AED
1 dagdeel
23 Augustus 2024 08:30 - 11:00
Per persoon: € 75,00