Basis opleiding reanimatie AED

Per jaar vinden er in Nederland 16000 reanimaties plaats, dit zijn 44 reanimaties gemiddeld per dag. Het snel herkennen van een circulatie probleem en overgaan tot een reanimatie en vroege defibrilatie is voor het slachtoffer van levensbelang het is dan ook van belang dat uw medewerker weet hoe te handelen bij een reanimatie.Onze eigen instructeurs zijn opgeleide NRR instructeurs en kunnen uw medewerkers de juiste opleiding geven om te kunnen reanimeren i.c.m. de automatische externe defibrilator (AED).

Doelgroep

De basis opleiding  AED/ Reanimatie van VeTraNed is bedoeld voor alle medewerkers van uw bedrijf die aangesteld worden om binnen de stichting te handelen indien zich een reanimatie voor doet.

Leerdoelen

Na het volgen van de NRR gecertificeerde Basis opleiding kan de cursist een circulatie probleem herkennen en weet hoe een reanimatie opgestart en uitgevoerd dient te worden.

Beginvereisten.

Om deel te nemen aan de basisopleiding zijn geen beginvereisten gesteld.

Competentietoets

De instructeurs zullen de competenties toetsen van de handelingen welke de kandidaten verrichten, er zal getoetst worden op de navolging van het stappenplan ook wel de geen lijn genoemd denk dan aan de eigen veiligheid, aanspreken schudden, laten alarmeren, AED laten halen, juiste plaatsbepaling van de handen, juiste diepgang en het op juiste wijze aansluiten van de AED.

Kwaliteit

VeTraNed stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en/of het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) voorheen NBBE. Onze instructeurs zijn in het bezit van het diploma tot NRR instructeur waardoor de kwaliteit van onze opleidingen gegarandeerd is.

Nu inschrijven

VeTraNed

Maart 2022

11
Vr
Basis BLS/AED
1 dagdeel
11 Maart 2022 13:00 - 16:00
Per persoon: € 75,00

Mei 2022

10
Di
Basis BLS/AED de Windmeule, Straelseweg 162 A Venlo
1 dagdeel
10 Mei 2022 19:00 - 21:30
Per persoon: € 75,00

Juli 2022

22
Vr
Basis BLS/AED
1 dagdeel
22 Juli 2022 13:00 - 16:00
Per persoon: € 75,00