Herhaling reanimatie AED

Om de vaardigheden op het gebied van reanimatie te blijven behouden, blijkt het noodzakelijk te zijn jaarlijks deze te oefenen. Ook de NRR erkent dit gegeven. Daarom is er voor BLS en AED gebruikers een herhalingscursus samengesteld. De NRR registreert, op voordracht van de opleider, dat een kandidaat zijn vaardigheden nog beheerst. Daarmee is uw diploma weer een jaar lang geldig.

Doelgroep
De herhalingsopleiding BLS /AED is zowel voor medewerkers, verenigingen als particulieren interessant.

Beginvereisten

Geldig certificaat voor BLS / AED
Programma
Het programma zal bestaan uit een 2 uurs praktijk opleiding.

Competentietoets
De instructeurs zullen de competenties toetsen van de handelingen welke de kandidaten verrichten, bij levensreddend handelen zal er getoetst worden op het reanimeren i.c.m. AED.

Kwaliteit
Vetraned stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) voorheen NBBE. De kwaliteit van onze BHV-opleidingen is hiermee gegarandeerd.