VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

27 mei is de 2e netwerksessie

Cybercrime – iets waarvan ondernemers wakker zouden moeten liggen? VeTraNed is in april 2014 gestart met een aantal kennissessies met als doel beslissers bij elkaar te brengen om samen kennis te delen en elkaars netwerk te verrijken.

 Deze sessies worden georganiseerd in samenwerking met ProLimburg.

Welke acties moeten organisaties nemen om misbruik via internet (cyberrisico's) tegen te gaan? Wat zijn die bedreigingen en van wie zijn ze afkomstig? Wat willen cybercriminelen eigenlijk bereiken? Maar ook: welke risico's loopt (of neemt) een organisatie in de huidige digitale wereld? Welke maatregelen bestaan er en kunnen ingezet worden tegen deze bedreigingen? Bestaan er wel maatregelen tegen álle bedreigingen? 


Spreker is ditmaal Jean Coenen, van het Brunssumse adviesbureau Iscer; een gepassioneerde ICT’er met een forse dosis nuchterheid. En dat is een welkome kwaliteit als het gaat om cybercrime, want we moeten ons niet gek laten maken, vindt Jean Coenen. Zijn advies aan ondernemers is in wezen heel simpel: analyseer goed aan welke risico's uw bedrijf is blootgesteld en overweeg vervolgens of er wel of geen maatregelen noodzakelijk zijn. Maar, ondernemer, wees u wel bewust van de bedreigingen en loop geen risico, maar neem een risico! En wat die risico’s dan wel inhouden, brengt deze middagsessie beslist duidelijk aan het licht!

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl