VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

VeTraNed organiseert kennissessies

VeTraNed wil zich profileren als veiligheidsinstituut in de breedste zin van het woord. In deze ambitie past een reeks van educatieve netwerksessies rondom het thema veiligheid, speciaal ontwikkeld voor de overheid en het bedrijfsleven. Het uitgangspunt hierbij is tweeledig: 1) kennis delen is kennis vermenigvuldigen, en 2) van contacten komen heel vaak contracten. VeTraNed zet dit initiatief dan ook van harte in de markt!

Vaste samenwerkingspartner hierbij is Iwécom Management, Training & Advies uit Beek; directeur Ilmar Woldring is gespecialiseerd in risico- en crisismanagement en heeft als zodanig veel affiniteit met fysieke en sociale veiligheid. Dit jaar zullen er zeker zes van deze bijeenkomsten worden gehouden, om te beginnen op 22 april a.s. Het volledige programma voor de eerste helft van 2014 vindt u hieronder.
Eerste bijeenkomst
Brandveiligheid in 2025 – waar staan we dan en hoe komen we er?
Het gaat in dit geval om een lunchsessie die wordt verzorgd door mr. ing. Roel Geys van het Maastrichtse adviesbureau GBB, en de titel van zijn presentatie laat zien dat hier een man met visie aan het woord komt. Roel Geys weet dan ook waarover hij praat; niet voor niets staat hij in onze provincie en ver daarbuiten bekend als dé expert op het gebied van brandveiligheid, zeker als die verband houdt met gebouwen. Omdat Roel Geys niet alleen een heel duidelijke toekomstverwachting heeft als het gaat om brandveiligheid maar ook geprononceerde stellingname allerminst schuwt, belooft deze openingssessie al meteen een buitengewoon boeiende te worden!
Datum: 22 april 2014
Tijd: 12:00 - 14:30 uur
Locatie: VeTraNed
Adres: Natronchemieweg 3, 6049 CL Roermond

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl