VeTraNed

Uw veiligheid is onze zorg

VeTraNed
Paraat Brandbeveiliging - VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 30 of info@vetraned.nl

VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed VeTraNed

VeTraNed Paraat & VVV Venlo

Sinds het begin van seizoen 14|15 prijkt VeTraNed/Paraat als broeksponsor op het tenue van onze selectie. Ook dit seizoen zijn zij te zien op het tenue van onze geelzwarten.

Sinds het begin van seizoen 14/15 prijkt VeTraNed/Paraat als broeksponsor op het tenue van de onze selectie. Ook dit seizoen zijn zij te zien op het tenue van onze geelzwarten.

VeiligheidsTrainingen Nederland (VeTraNed) is een opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening en veiligheidstrainingen. Ook voor ondersteunende diensten en producten op het gebied van veiligheid, zoals een defibrillator, brandblusser of een EHBO-koffer kunt u bij VeTraNed terecht. VeTraNed biedt een totaalpakket, geheel aansluitend bij de bedrijfsslogan ‘Uw veiligheid is onze zorg’.

Paraat Brandbeveiliging is een modern gecertificeerd inspectiebedrijf, installateur en onderhoudsbedrijf van diverse brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Verder brengt Paraat Brandbeveiliging de brandveiligheid van gebouw(en) minimaal op het wettelijk verplichte niveau.

Bij VVV-Venlo verzorgt VeTraNed/Paraat ook de trainingen op het gebied van de bedrijfshulpverlening en veiligheid voor de eigen medewerkers van onze club. Daarnaast worden de BusinessLounges en het parkeerterrein van ons eigen Seacon Stadion - De Koel - ook gebruikt om de trainingen aan medewerkers van andere bedrijven uit de regio te geven.

 

 

 

VeTraNed Bedrijfsfilm from Paul Hensen on Vimeo.

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 30

E-mail info@vetraned.nl