Stichting reanimatie Limburg

Stichting Reanimatie Limburg is een samenwerkingsverband aangegaan met VeTraNed.

Wij verzorgen sinds september 2019 de reanimatiecursussen via VeTraNed.
Hierbij maken wij gebruik van NRR gecertificeerde instructeurs,  op een laagdrempelige manier. Door hun persoonlijke en professionele ervaringen weten zij hoe belangrijk goede hulpverlening is bij een reanimatie, met name door vrijwillige burgerparticipatie.

Ons uitgangspunt is de reanimatiecursussen voor iedereen toegankelijk te maken. Hoe meer mensen kunnen reanimeren, hoe meer levens gered kunnen worden.
(Deze tarieven gelden voor particulieren en zijn exclusief BTW) Wil je als bedrijf inschrijven, neem dan svp contact met ons op.

Stichting reanimatie Limburg

BLS / AED basis cursus

Over de cursus

De cursus is bedoeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier de AED (automatische externe defibrillator) wil gebruiken. Het accent van de opleiding ligt op de praktijk. Na het volgen van de basiscursus AED is de deelnemer in staat om bij een slachtoffer met een (vermoedelijke) circulatiestoornis de AED adequaat in te zetten.

Waar
De opleiding wordt gegeven in ons opleidingscentrum in Roermond. Ook kan deze in uw eigen bedrijf worden verzorgd.

Aantal deelnemers
De groep bestaat uit minimaal acht en maximaal twaalf personen. De opleiding bestaat uit circa 3 lesuren (ochtend, middag of avond).

Nu inschrijven

Stichting reanimatie Limburg

December 2023

26
Di
Basis BLS/AED Stichting Reanimatie Limburg
1 dagdeel
26 December 2023 13:00 - 17:00
Per persoon: € 20,00
Nog 15 plaatsen beschikbaar

Om de vaardigheden op het gebied van reanimatie te blijven behouden, blijkt het noodzakelijk te zijn jaarlijks deze te oefenen. Ook de NRR erkent dit gegeven. Daarom is er voor BLS en AED gebruikers een herhalingscursus samengesteld. De NRR registreert, op voordracht van de opleider, dat een kandidaat zijn vaardigheden nog beheerst. Daarmee is uw diploma weer een jaar lang geldig.

Doelgroep
De herhalingsopleiding BLS /AED is zowel voor medewerkers, verenigingen als particulieren interessant.

Beginvereisten

Geldig certificaat voor BLS / AED
Programma
Het programma zal bestaan uit een 2 uurs praktijk opleiding.

Competentietoets
De instructeurs zullen de competenties toetsen van de handelingen welke de kandidaten verrichten, bij levensreddend handelen zal er getoetst worden op het reanimeren i.c.m. AED.

Kwaliteit
Vetraned stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) voorheen NBBE. De kwaliteit van onze BHV-opleidingen is hiermee gegarandeerd.

Nu inschrijven

Stichting reanimatie Limburg

26
Di
Basis BLS/AED Stichting Reanimatie Limburg
1 dagdeel
26 December 2023 13:00 - 17:00
Per persoon: € 20,00
Nog 15 plaatsen beschikbaar
Terug naar het overzicht